Hoe draaien we?

Lessen

Onze lessen zijn leuk. Ze draaien om samen iets maken, het delen en genieten van muziek. En weet je wat nou zo leuk is: Iedereen kan het. Je hebt er niets speciaals voor nodig en hoeft geen basiskennis te hebben van muziek of een instrument te kunnen bespelen. Maar dat mag natuurlijk wel. Samen gaan we op reis langs alle facetten van het DJ-vak en digitale muziek. Op jouw niveau en aan de hand van jouw wensen.

Eigen creaties

Je leert over de instrumenten die je hoort in een nummer, genres, beats en toonhoogtes. Hoe muziek in elkaar zit en in elkaar overvloeit. Hoe je een DJ-set bedient of hoe je (je eigen!) stem of instrument gebruikt in een nummer. Maar DJ Kids is vooral leren door te doen: lekker draaien en muziek produceren dus. Het resultaat delen we, met elkaar in de les en met de achterban. Zodat je kunt schitteren met je eigen creaties!

Benodigde apparatuur

DJ Kids beschikt over alle benodigde apparatuur, dus een DJ-set of muzieksoftware aanschaffen is niet nodig. Heb je een vraag of een leuk idee? Laat het ons weten.

CKRBO © 2024 DJ Kids • Privacyverklaring • Website door Digital Deer