Over DJ Kids

Linda Blotenburg

DJ Kids is een concept en lesmethode van DJ & producer Linda Blotenburg (1978). Samen met een team van DJ Kids fans wil ze digitale muziek toegankelijk maken voor alle kinderen. Meer muziek op school en in de huiskamer, dat is de missie. Want muziek maken, maakt gelukkig.

Linda draait al jaren mee

Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met de draaitafels van mijn vader en sindsdien ben ik verknocht. Toen ik 16 was stond ik voor het eerst met knikkende knietjes op een feestje achter de knoppen. Naast mijn werk als radioproducer ben ik altijd blijven draaien en later ook muziek gaan produceren.

In 2010 ben ik gestart met DJ-lessen voor kinderen, thuis en op school. Sindsdien heb ik kunnen werken aan mijn eigen lesmethode en mijn ultieme droom: DJ Kids. DJ Kids is een reis langs alle facetten van digitale muziek. En dat is leuker en makkelijker dan het misschien op het eerste gezicht lijkt.

Ik geloof in de kracht van digitale muziek als instrument voor ontwikkeling en wil laten zien dat het veel meer is dan de volgende populaire DJ. Het is geweldig om te zien dat kinderen zich al op jonge leeftijd al kunnen uiten in muziek, dat bezorgt me elke keer weer kippenvel.

Draai jij ook mee met DJ Kids? We zien je graag (ver)schijnen!

Liefs, Linda

CKRBO © 2024 DJ Kids • Privacyverklaring • Website door Digital Deer